Design- og indretningsmesser

Så er endnu et år snart gået og der har været en masse spændende messer i det forgangne år. Det bedste er dog at tænke på alle de dejlige messer som kommer i det nye år.

Specielt er jeg fan af mode, design, indretning og outlet messer og der dukker bare så mange lækre nye og smarte produkter op. Derfor ser jeg også med spænding frem til det nye messe år, hvor der bl.a. kommer en skøn messe med outlets i Bella Centret.

Her er der tøj til både børn og voksne samtidig med at der er møbler og andre lækre indretnings elementer alt sammen til outlet priser.

Så bliver det jo ikke meget bedre og mit håb på denne messe er at finde de fede montana reoler.  Dem er jeg helt forelsket i og de ville bare passe så godt ind hjemme i min nye stuen.

Udover den lækre outlet messe kommer der jo også de kendte CIFF messer og de er også værd at se frem til. Her er det modetøj der er emnet og de mange designs er helt fantastiske.

Men det er jo ikke det hele, hvis du er på jagt efter en god messe så tjek både messecenter Herning og Bella centret ud. Det er helt klart her du finde de bedste messer i Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *