Messer bliver en dyr fornøjelse!

Vi er en gruppe, der er bidt af at tage på forskellige messer for at se, hvordan arrangørerne er gået til arrangementet, og selvfølgelig for at lære meget mere om messernes vidt forskellige temaer.

Jeg er en virkelig stor fan af mode, og jeg ser derfor meget frem til de kommende outletmesser og modemesser (som der bare kommer flere og flere af. Update 2.4.14: pt. over 45 messer af denne slags i københavn). Ikke kun for at se hvordan arrangørerne et gået til arrangementet, hvilket selvfølgelig også er en del af grunden til at jeg tager til disse messer, men også får at se på alt det moderigtige tøj. Jeg er desværre lidt for slem til at spendrer store summer til disse messer, hvor jeg ofte må slæbe alt mit nyindkøbte tøj med hjem i store plastikposer.

Er du også fan af mode messer/lagersalg, så kan vi anbefale at tjekke AOK’s liste med de bedste i 2014 (lige her) – der er i hvertfald et par af disse som vi skal besøge i 2014.

billedet af mulighederne

Der er både tøj til børn, mænd og kvinder, hvilket også kan blive et problem for mit vedkommende, da jeg også gerne vil købe tøj til min mand og vores søn. Det betyder, at jeg skal til at have nogle af mine muleposer frem også, hvilket betyder min mand som regel kommer og hjælper mig med at bærer alle tingene ud i bilen… (se dem her: http://www.promotionbag.dk/muleposer)

Jeg ved det er overdrevet, men jeg kan simpelthen ikke lade være, selvom det bliver en dyr fornøjelse i sidste ende!

Er der nogen derude der har den samme shoppelyst som mig og samme lyst til at tage til disse messer?

Læs også vores indlæg omkring hvordan du kan sprede budskabet omkring dit brand til messen lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *