Energy Europe i Bella

SONY DSC

For første gang nogensinde lukker Bella Centret op for Energy Europe, hvor 400 internationale energiselskaber fra mere end 15 lande vil deltage.

Messen vil handle om vedvarende energi, der skal gøre vores afhængighed af fossile brændstoffer mindre og herigennem skære ned på energiomkostningerne. Energy Europe er den vigtigste markedsplads for at dele viden og erfaringer omkring vedvarende energi globalt.

Danmark har stor konkurrenceevne indenfor feltet og derfor er det også utroligt vigtigt, at vi har fået denne messe til Danmark. Det betyder noget for både udstillerne og arrangørerne, hvor alle virksomheder, der til dagligt beskæftiger sig med vedvarende energi er inviteret til at vise deres produkter og viden for potentielle kunder.

Analytikere ser et stigende marked og derfor er der stort potentiale på området, hvor man som besøgende har mulighed for at se og høre om de nyeste trends, hvor der er mindre ressourcespild og oveni ofte penge at spare.

Energy Europe finde sted fra torsdag d. 23. maj til lørdag d. 25. maj i Bella Centret fra 10.00-18.00 på hverdagene og 10.00-16.00 om lørdagen.  Fra fredag kl. 15.00 til messens afslutning vil der være åben for publikum, men i hele tidsrummet for fagfolk. Billetprisen kommer an på præ-registrering eller ikke.

Der forventes mellem 10.000 og 15.000 besøgende i alt så det er med at bestille billetter i god tid – ligeledes for at opnå rabat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *