Få en ny hobby

Der er kommet mange til her på bloggen, som ikke inden havde nogen decideret interesse, hverken for akvamesser eller andre former for messer, men bare trives ved at deltage på messer rundt om i landet, for at tilegne sig viden, eller få en ny interesse. Som en af medlemmer udtaler det:

”Jeg havde ikke rigtig nogle hobbyer, og i længere tid gik min hverdage og weekender bare ud på det sammen, så kom jeg med i teamet, og fik besøget forskellige messer, og i dag har jeg 2 store passioner som jeg går op idet, det har være en oplevelse jeg ikke vil skifte ud”

Dette skal ikke være en opfordring til bloggens læsere om at melde sig ind her, eller andre steder lige som denne. Men bare at det kan være en ide, at komme ud af rytmen, og begynde at finde nogle nye hobbyer, eller bare andre ting at gå op idet. Ny livet i mens du har det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *