Formland Autumn 2012

Fra i morgen, torsdag d. 9 august, til og med søndag afholdes messen Formland Autumn 2012 i Messecenter Herning.

Det er en international messe for brugskunst, gaver, design og interiør, og med omkring 600 udstillere fordelt på 12 haller, skulle der være rig mulighed for at blive inspireret. Det er ikke uden grund, at der dukker hen mod 18.000 professionelle indkøbere op fra mere end 40 forskellige lande. Udbuddet af boder, stilarter, kreativitet og ikke mindst inspirationskilder er simpelthen så helt igennem stort og fantastisk.

Det kan være lidt af en omgang at nå at komme igennem det hele, så det kan sagtens betale sig, at sætte flere dage af. Lidt ligesom et Disneyland for voksne, der interesserer sig for design og indretning. Og som har et CVR-nummer, de kan bruge.

Et adgangskort koster 200 kr., hvilket er til at overse, hvis du er på jagt efter nye produkter til din butik. Du kan jo ende med at tjene millioner på det éne hele rigtige produkt, som du måske finder her. Og hvis du bare er nysgerrig, er det jo efterhånden ikke meget mere end en tur i biografen koster – men meget, meget bedre, hvis du spørger mig. :-)

Ses vi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *