Genbrugs messer

En af de helt store trends som vi ser lige pt. er at genbrugsbutikkerne rykker ud af de små lokaler og begynder at afholde små genbrugsmesser, hvor en masse genbrugsforretninger slår sig sammen og at lave en stor messe. Dette er et rigtig godt tiltage som vi helt sikkert støtter her på bloggen.

Det er ikke blevet helt så stort på Jylland endnu, men du kan læse mere omkring genbrug århus her. Hvis du derimod befinder dig på Sjælland, så har du stor mulighed for at opleve en masse af disse messer hen over den kommende sommer, da der allerede er 2 af slagsen på programmet af 2 forskellige aktører. Da der er 2 aktører som har valgt og gå sammen med hver deres medlemmer, så er de også gået lidt i krig med hinanden. Dette betyder at ikke det vilde for dem, da det ikke er de store profitter vi snakker om, men for os ”kunder” betyder det sikkert at vi får 2 aktører som vil prøve at give dig den bedste genbrugs oplevelse som muligt.

Følg med på bloggen når vi ser på hvordan de bruger disse messer til at nå ud til de helt rigtige mennesker. Vi vil dække messerne sommeren over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *