Genoptræning i hjemmet

Da jeg har fornyligt var rimelig uheldig i en håndboldkamp, hvor jeg pådrog mig en skader, som gør at jeg ikke kan træne sammen med de andre gutter i den næste tid, er jeg blevet tvunget til at holde mine knæ i ro.

Men heldigvis så har klubben investeret i lidt træningsudstyr, som jeg så kan benytte derhjemme. Det er virkelig skønt at have fået denne mulighed, da jeg ikke ønsker at misse min styrketræning af overkroppen, blot på grund af en skade i det ene knæ.
Så nu har jeg altså fået mig en rigtig lækker træningsbænk derhjemme, som faktisk gør det muligt at klare stort set de fleste af de øvelser jeg plejer at udfører. Dog fylder den lidt i lejligheden.

Men det var ikke det eneste jeg fik stillet til rådighed af klubben. Jeg har nemlig også fået monteret nogle få ribbe, der giver mig god mulighed for at holde mavemusklerne ved lige også. Så jeg er super godt tilfreds med at jeg ikke behøver at ligge helt stille og komme alt for langt bagefter med træningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *