Hosting af Magento

magento-logo1

Brug for en Magento host?

Har du selv problemer med at tyde rapporteringerne fra Magento eller får du ikke det ud af Magento som du vil? I så fald er det en god idé at benytte en Magento host som formår at trække tallene ud i rapporteringer som er mulig for dig at analysere og vurdere på.

Ved at alliere sig med en Magento host som ved præcist, hvordan man på bedste vis skal udnytte Magento, kan du få mest muligt ud af din virksomhed. Ved at få en mere håndgribelig rapport, kan du få det bedste ud af din webshop og derigennem investere på de rigtige steder.

WEXO som host

Et forslag kunne være WEXO som benyttes af mange som Magento host. Besøg wexo.dk her.

WEXO er et lille team af kvalificerede medarbejdere, som har en bred vifte af egenskaber og som har ressourcerne til at give dig de bedste forudsætninger for at drive en optimal webshop.

WEXO har tidligere arbejdet med tusindvis af kunder og deriblandt også anderkendte virksomheder, hvilket giver en tryghed, når man som ny overvejer at investere i en host. Personligt er jeg overbevist om, at det er godt givet ud medmindre du er fuldstændigt selvkørende og har en dybdegående kendskab til Magento.

 

Hvem benytter du som host? Eller klare du selv rapporteringsdelen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *