Jeg elsker roll up bannere

Jeg ved godt, det er ret nørdet, og jeg får da også nogle lidt skæve blik, når jeg går rundt på messerne, men jeg kan ikke lade være. Det første jeg gør, når jeg kommer hen til en ny stand, er hurtigt at se, hvilke typer udsmykning de har. Hvis de bare har messevægge eller et almindeligt gadeskilt, går jeg som regel hurtigt videre. Har de derimod et roll up banner, stopper jeg op. Jeg stiller mig og nærstuderer deres roll up banner.

Jeg kan nok ikke forklare min fascination, så andre for alvor kan forstå den, men jeg kan nemt bruge 10 minutter på et betragte ét roll up banner. Jeg kigger på farveægtheden, teksturen i stoffet, de forskellige udformninger af fødder osv. Som regel sniger jeg mig også til lige at mærke på stoffet og høre den lyd, stoffets tekstur og mine fingre skaber. Møder jeg et rigtig lækkert eller meget anderledes roll up banner, kan jeg også finde på at spørge, om jeg må prøve at rulle det sammen og ud igen. Det kan give et helt andet indtryk af bannerets kvalitet at få lov at mærke og høre, hvordan det ruller sammen.

Det er selvsagt ikke en fascination, jeg deler med mange, så jeg ender som regel med at gå rundt for mig selv. Ofte kan jeg få de andre til at se med på et eller to, men når jeg når til 5., 8., eller 10. banner, synes de bare jeg er tosset.

Men jeg er ligeglad. Roll up bannere er det bedste messerne har at byde på for mig. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *