Om os

Vi er en gruppe, der er bidt af at tage på forskellige messer for at se, hvordan arrangørerne er gået til arrangementet, og selvfølgelig for at lære meget mere om messernes vidt forskellige temaer.

Vi har alle vores favoritmesser og ekspertområder, men vi kigger også på messerne med det brede publikums øjne, og vi tænker meget i, om de budskaber, den enkelte messe har, er godt kommunikeret, om der er gang i den med forskellige tilbud og events, om der er en god sammenhæng i hvem, der er blevet inviteret, om de inviterede virksomheder, organisationer osv har gjort noget ud af deres materiale og om der er tænkt på mad, drikke og ting, folk kan tage med hjem fra messen. Ja, når man er entusiast, er det både helheden og delene, der tæller og selvølgelig også, hvor original hele ideen bag en messe er.

Vi glæder os til at dele det hele med dig, og til at give vores holdning, fortælle om vores oplevelser, give tips til hvordan man får mest ud af de forskellige typer messer og til at fortælle om alle de spændende nye messer, der forhåbentligt dukker op i den kommende tid, og som du selvfølgelig også kan møde os på.

 

Messer i Danmark

Vi vil rigtig gerne informerer så meget vi kan omkring messer i Danmark, men også skrive om messer vi gerne så blive afholdt. Det kan være små opfordringer til ting der er oppe i tiden eller ting vi finder spændende.

Banner

Vi har besøgt mange messer rundt omkring i det danske land og oplever alt for ofte at folk glemmer vigtigheden af reklame. Og her har vi selv oplevet stor succes ved forskellige former for bannere, som skal være en varm anbefales fra os.

Her finder du os

Tietgensvej 93 8600 Silkeborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *