Ørepropper i messeoppakningen

Pak ørepropper i kufferten

Når man skal på messe, er der mange ting og nødvendigheder, der skal pakkes. Her er ørepropper ikke umiddelbart en nødvendighed, som man tænker på at pakke. Men faktisk er en god nattesøvn endnu mere vigtig på en messe en normalvis. Og hvad gør du, hvis din nabo larmer, hvis der er vejarbejde eller du måske kommer til at bo ved siden af byens brandstation? Bare ærgerligt Sunny-boy.. Nej, selvfølgelig vil man gøre noget ved det. Og her kan ørepropper virkelig blive guld værd.

Selvom det ikke er hver gang og hele tiden, man bruger ørepropper (7-9-13), er det en god idé at pakke ørepropper, så man er forbedredt på enhver situation.

 

Gør nu plads til ørepropper

Ørepropper er for mig meget undervurderet ligesom nattesøvnen på messen. Hvorfor er det, at de deltagende ikke pakke de ørepropper?! Hvis man ikke får brug for de pakkede ørepropper, er det jo ikke tabt. Ørepropper tage ri hvert fald ikke pladsen fra andre ting, og man kan jo uanset plads have et hold eller to ørepropper med i oppakningen.

Der er også mange, der ikke forbereder sig på situationen og så først køber de kære ørepropper, når problemet er ude og man har et behov. Så kan man rende byen tynd for at finde ørepropperne istedet for at koncentrere sig om at være på messe og networke.

Pak nu de ørepropper så nu kan koncentrere dig om messen og er være tilstede hele tiden og dermed få mest muligt ud af messen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *