Rejse messe – senior rejser

Vi havde fornøjelsen af at deltage ved rejse messe i Kolding, hvor mange store og små rejsebureauer og flyselskaber var til stede for at gøre opmærksom på sig selv, og for at skabe kontakter. Denne messe gik især ud på at rejseselskaber ville have kontrakt til ny og mindre rejsebureauer, således de kunne skabe et fremtidigt samarbejde med disse.På denne messe var vi så heldige at møde en masse rejseselskaber som havde et nyt syn på det at sælge rejser – og man så en tendens til at de traditionelle rejsebureauer havde mindre at sige.

Vi blev introduceret for rejseselskabet Mit Livs Rejser, som havde specialiseret sig i at skabe fællesskabs senior rejser for foreninger, hvor fokus var på fællesskab, hvilket de gjorde ved at have et korps af frivillige, som kom med på deres senior rejser. Dette helt nye initiativ, adskiller sig meget fra andre senior rejser arrangører.

Det som gør sig gældende ved disse rejser er at det som sagt er rejser for seniorer dvs. de sælger kun 65 rejser, og for at skabe det bedste fællesskab for disse 65 rejser, så udbyder Mit Livs Rejser kun disse 65 rejser til foreninger. Dette kan måske godt ses som en ulempe, men efter en snak med de opmødte ved Mit Livs Rejser stand på messen, så kunne vi godt forstå grunden bagved dette valg.

Vi kan herfra kun sende vores bedst ønsker til projektet, og vi tror at denne sociale agenda vil være fremtiden inden for senior rejser, især når vi kigger på tidligere års trends. Derfor vil du sikkert som seniorer hører om Mit Livs Rejser i den kommende fremtid.

Hvis du vil læse mere om denne rejse messe så kan du læse med her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *