Silke og silkedyner til dig

Køb og bestilling af silkedyner

Siden sidste indlæg omkring silke og silkemesserne i Kina, har min research givet mig behovet for at sikre min egen nattesøvn. Jeg brugte et par uger på at søge på forhandlere og se, hvad de forskellige kunne tilbyde samt hvilke egenskaber produkterne besad. Herfra stiftede jeg kendskab med forskellige forhandlere og faktisk flere med et lækkert udbud. Jeg endte dog ud med, hvad man må kalde absolut top-kvalitet.

Silkeland.dk for kvalitet

Jeg endte med bestilling af både silkedyner, silkepuder samt silkesengetøj – ja jeg valgte at købe det hele på én gang og gå all-in på kvalitetssøvnen.

Se udvalget af silkedyner hos Silkeland.dk her

Dét der virkelig tiltalte mig hos Silkeland var den høje kvalitet af silke, der benyttes og garanteres i alle produkter og derudover den hurtige levering, der gør ventetiden mindre ulidelig. Jeg er nemlig ikke så god til det der med at vente på varer:)

Forbedret søvn?

Jeg synes allerede fra første nat, at mine nyindkøbte lienblings gav effekt og kan ikke huske jeg har sovet bedre end første nat. Jeg har som tidligere nævnt problemer med dårlig søvn, hvor jeg vågner mange gange, men ikke mere. Det lyder ganske utroligt, I know… Jeg tør heller ikke love, at det har denne effekt på alle, der har problemer med søvn, men det har i hvert fald opfyldt mit behov og givet mig den mest fantastiske søvn som jeg aldrig har turde håbe på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *