Silkemesse i Kina

Silkedyner er stort

Silke er en attraktiv vare i især Kina og drøner også frem herhjemme, hvor man ser en stigning i salget af silkedyner og silkesengetøj til familier. Herhjemme har vi endnu ikke silkemesser, men har de seneste år taget imod silke fra Kina med kyshånd.

I Kina er der større messer med silke med silkeproduktion, silkedyner, silkesengetøj, silkekjoler og mange andre varer produceret af silke.  Grunden til at især silkedyner og silkesengetøj er attraktivt og ligeledes har snust til succes herhjemme, skyldes de varmeregulerende egenskaber som silke har.

Silkedyner og silkesengetøj giver os en bedre søvn, fordi både silkedyner og silkesengetøj har en evne til at udlede kroppens varme således, at det er dynen, der bestemmer hvor varm det skal være og holdet en jævn temperatur hele natten så vi slipper for de velkendte svedturer eller modsat.

Silke til astmatikere

Silke er især velegnet astmatikere, da silke er naturligt og støvmider derfor har svært ved at leve i netop silke. Ved at skifte de almindelige bomuldsdyner ud med silkedyner og bomuldssengetøj ud med silkesengetøj vil man reducere antallet af husstøvmider som ligeledes vil forbedre søvnkvaliteten for allergikere og alle andre.

Det er især et skift man kunne overveje til børnene for at give dem naturlige søvnomgivelser. Hvis de sover godt, sover alle vel godt?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *