Skal du på skiferie, charterferie eller storbyferie?

messe

Ligegyldigt hvilken type ferie du skal på, findes der messer, der giver dig et stort udvalg af muligheder inden for netop din kategori. Skal du ud at rejse på den mest afslappende vis? Vil du have en vild tur med ekstreme udfordringer? Skal der være kultur på programmet fra morgen til aften? Eller vil du på skiferie til en ny og eksotisk destination som Japan? Der er noget for enhver smag, og markedet for ferie og fritid vokser bare som nye store grupper i samfund som det indiske, kinesiske og russiske får status af middelklasseborgere. Det er en spændende udfordring, der selvfølgelig også sætter sine aftryk på messernes verden.

Det giver selvfølgelig en del udfordringer, for med så mange forskellige modtagergrupper, der skal matches til stadig nye produktgrupper på bedste vis, er der et par faldgrupper, det kan være svært at undgå. En af dem er messer med den totale forvirring, hvor alt for mange emner bliver rodet sammen i et forsøg på at tiltrække et maksimalt antal besøgende. Det skaber hurtigt en fornemmelse af, at ingen rigtigt kan finde det, de leder efter, og at alle egentligt ville ønske, der ikke var helt så mange mennesker.

En anden udfordring er kommunikationen af de nye produkter, som man selvfølgelig ikke har så meget erfaring med som de gamle. Her er det god stil at prøve sine ideer af på noget der minder om en testgruppe (det kan også bare være nogle familiemedlemmer eller venner) og få respons på ens ideer til messekommunikation, før man gør, som man nu engang plejer og finder ud af at det slet ikke virker.

Jeg glæder mig til messserne under alle omstændigheder – og til at skrive mere om dem her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *